Det jobbes mye med å holde aktivitet på Kom og Dans Bodø sin hjemmeside !

Hjelper det ? Det ser ikke slik ut. Hjemmesiden vår inneholder MYE mer enn bare nyheter og varslinger.. Her finner du nyheter og presentasjoner av Danseformer, av organisasjonen, av organisasjonen Kom og Dans, Årsprogrammer, dansehuset, Instruktører og spillere. Skjemaer osv.

Dessverre ser det ikke ut som om alt dette når frem til danserne. De fleste velger heller å ringe ned kontaktfolk i Kom og Dans for å få svar på ting som allerede står på hjemmesiden.

De fleste liker å bruke mobil eller nettbrett når de skal hente noe informasjon. Og da ser de ikke alt som står på hjemmesiden vår. La oss fortelle: når du tar opp hjemmesiden på disse så vil de fleste menyer fra hjemmesiden skjule seg bak de tre strekene som du finner opp til venstre på skjermen din. Klikk på dem og du kan bla videre i systemet.

Her finnes også Håndboken for Kom og Dans som er et nyttig verktøy om du skal ha kurs, booke orkester, oppgjøre etter fest eller kurs osv. Og ikke minst finner man instrukser for de enkelte lederposisjoner innen Kom og Dans organisasjonen.

Hjemmesiden finnes på tre språk. Engelsk, Tysk og Norsk. Øverst på hovedsiden finner du et norsk flagg, trykker du på det kommer også et tysk eller engelsk flagg. Trykk på det språket du vil ha.

Bruk litt tid på å lese på hjemmesiden for å sette dere inn i alle mulighetene hjemmsiden har, gjerne i påsken.... God Påske