Så er det straks dansekveld igjen ! og i helga er det klart for bugg kurs med Sidsel Fasting !

Håper at mange kommer på dansekvelden onsdag, om ikke for annet å få trent litt dans og til koz samvær. Vi gleder oss over at vi er i full gang igjen og "stick to the program". Bugg helga nærmer seg og mange er påmeldt.

Det føles godt å være i gang med en normal hverdag, ikke minst dansehverdag. Nå inviterer vi dere alle sammen til dansekveld onsdag førstkommende fra kl 20.00. Som vi tidligere har definert, har koronamyndighetene sagt at våre aktivitetsdefinisjoner som breddeidrett. Dette betyr at vi kan kjøre helt normalt. Vi skjønner jo også at mange er litt skeptiske til dette og vurderer om de skal komme på dansevelden. Det vil derfor være både munnbind og desinfeksjon tilgjengelig for de av dere som ønsker dette. Flott musikk og godt gulv er klare....

Fredag ​​kl 19.00 starter Sidsel Fasting nybegynnerkurs i Bugg. Dette er en dansestil som ofte kalles Svensk Bugg siden det er denne swingformen svenskene danser.Det at stilen er like norsk som svensk er også et faktum, men den blir nå kalt det da. Stort sett alle turene i buggen kan nyttes når du danser andre swingformer. 

Vi kommer til å kjøre bugg instruktør opplæring innimellom kursøktene, så hvis noen av dere er interessert i det, gi oss et lite signal på det til bodo@komogdans.no   så registrerer vi dere. 

Vidergående kurset starter lørdag kl 13.30 etter at nybegynnerkurset er ferdig og dette fortsetter på søndag kl 11.00.

Bli med på verdens morsomste aktivitet, stikk innom Dansehuset på onsdagskvelden og se på hva vi gjør om du ikke kjenner miljøet fra før, dere er hjertelig velkommen.