Da blir det dansekveld i kveld onsdag 2. februar kl 20.00

Korona instansene i Norge (også Bodø) har ganske entydig definert våre dansekvelder som bredde idrett og har derfor ingen begrensninger pålagt.

Spørsmålet vårt var så enkelt som dette: I Norge finnes det ca 300 000 dansere som nytter dansen til fysisk fostring og sosialt samvær.  På TV kan man få inntrykket av at all dans foregår på restauranter og i barer på sene kvelder. Slik er det ikke for denne gruppen av dansere. Vi har faste lokaler hvor vi dansetrener til faste tider og det er praktisk talt de samme mennesker som benytter seg av muligheten. Det er derfor svært langt i fra den virkeligheten som ble presentert på TV. 

Korona myndighetene svarer: Denne aktiviteten defineres som bredde idrett og aktiviteten er åpen uten restriksjoner som all idrett  for barn,ungdom og voksne som defineres under dette begrepet. Det at vi møtes til faste tider, i faste lokaler og med stort sett de samme menneskene gjør at vi i tillegg til ovennevnte også kan defineres inn under "samme kohort", gjør at vi står på enda tryggere grunn i denne saken.

Vi skal selvfølgelig følge nøye med at de enkleste pålegg som renhold, hud desinfeksjon og avstand der dette er mulig blir overholdt.

Så velkommen til dansekveld i kveld 2. feb. kl 20.00 og forhåpentligvis resten av året også. 

Dette på vegne av Dansehuset i Bodø: Kom og Dans Bodø, Bodø Tangoklubb, Bodø Danseklubb, West Coast Swing gruppen, Line Danserne, RAA Dansekompaniet og Studio 42