Da var 1.helgen med West Coast Swing over i Bodø

For oss var det viktig å få gjennomført første kurshelgen her hos oss for å se om det var dansere igjen her. Det var de til ei morsom helg.

Det må innrømmes at det var litt spennende å kunne se hvor mange som kom på den første kurshelgen her i Bodø. Med økende smittetall i byen og rødt nord Norge, tenkte vi jo at det kom til å være mange skeptiske til å samles og ikke å snakke om danse ! Men... som vi sa til Frode instruktør. Vi ønsker å gjennomføre kursrekken for vi MÅ igang.  Med 10-12 stk på grunnkurs og 22 deltakere på videregående, sluttet vi at danserne er ikke borte, men kanskje litt tilbakeholdne. Det er jo tross alt ett og et halvt år siden sist, og vel så det.

Med noen og tredve deltakere innom i helga, ser vi frem til å kunne følge opp kursrekken over nyttår.  Det som er helt sikkert er at vi tar opp regelmessige dansetreninger for WCS folket. 

Vi må bare gjennomføre en husfordeling på dansesalene våre for å kunne slå fast hvem som skal være hvor de enkelt ukedagene.

Vi sier tusen takk til Frode som instruktør og Siv (Brønnøysund) og Barbro (Sortland) som hjelpere, for ei flott helg med WCS.  Dere er mer enn hjertelig velkommen tilbake på Dansehuset i Bodø.

West Coast Swing
Instruktørene Siv og Frode