Dansekveld...dansekveld...dansekveld

Da er det endelig duket for første dansekveld etter at pandemien har herjet landet ! Vi starter onsdag 8.sept kl 20:15 og avslutter 22:15  Velkommen skal dere være

INFO

Først av alt så har vi fortsatt coronaregler å forholde oss til.  Vi kan være inntil 30 stk i Sal 1. Det legges ut en liste som hver enkelt skriver navn på når dere kommer, verre er det ikke.

Vær flinke med å vaske hender, bruker du desinfeksjonsvæske, så gjør det. Ikke sitt oppe på hverandre, men hold naturlig avstand.

Utover disse regler, har vi ingen strengere krav, enn å kos deg og ha det morro.

HA RESPEKT FOR AT ALLE IKKE GIR FULL GASS FRA FØRSTE STUND, MEN ØNSKER EN FORSIKTIG TILNÆRMING, DET ER HELT OK.

Vi sloss for å få opp økonomien slik at inntil videre er fotskatten 50 kr. Gjelder for alle !

REGLER OG ANBEFALINGER OM IDRETTS- OG FRITIDSAKTIVITETER

For idretts- og fritidsaktiviteter, gjelder egne regler og anbefalinger:

  • Unntak fra anbefalingen om 1 meters avstand både utendørs og innendørs der det er nødvendig for å utøve aktiviteten. Dette åpner for trening i kontaktidrett for voksne.
  • Både voksne og barn og unge kan delta som utøvere på idrettsarrangement eller konkurranse på tvers av regioner/kretser (nasjonalt), både utendørs og innendørs, uten krav om å holde 1 meter avstand.
  • Voksne dansere, musikere og scenekunstnere som ikke er profesjonelle kunstnere får unntak fra énmetersregelen på både utendørs og innendørs kulturarrangementer, dersom de ellers trener eller øver sammen.
  • For voksne anbefales gruppestørrelsen å være inntil 30 personer innendørs og 40 personer utendørs.
  • Toppidrett kan utøves som normalt. Det betyr at seriespill kan gjennomføres utendørs og innendørs.