Det er litt leit at folk bruker våre danselokaler, våre anlegg og kjøkken uten å betale for seg.

I en tid hvor vi praktisk talt ikke har inntekter på lokalene våre på grunn av koronapandemien, det det trist å oppdage at noen ikke gjør opp for seg når de bruker lokalene. Resultatet kan bli at vi må kvitte oss med lokalene for godt.

Kjipt varsel !

Vi har tidligere sagt at enkeltpar som har trent i lokalene, klubber som har hatt små samlinger osv. klubber som har leid lokalene for kursing og trening ikke har betalt for seg. Dette innebærer at det er Kom og Dans som må subsidiere disse og betale hele husleien aleine.

I august er det kommet inn et antall hundre kroner og disse er betalt kun av Line Dance gruppen. Det ikke kommet inn noe mer enn dette, så da vet vi hvem som ikke betaler.

Det er kjempesynd at sånt skjer... og vi ber om at de som bruker lokalene utover LIne Dance snarest gjør opp for seg.  Fotskatten er 50 kr pr pers pr gang som kan Vippses til Kom og Dans Bodø. De som har fast avtale på en leiesum og som bruker lokalene må snarest gjøre opp for seg.  Konsekvensen av ikke å gjøre opp for seg er at vi tilslutt må være ute !

Tenk på at vi gjerne skulle ha lokalene seinere også...