Kom og Dans Online 2

For en suksess første runde med «Kom og Dans Online» ble! Nå kjører vi i gang en ny serie over 4 uker

Digital kurs

For en suksess første runde med «Kom og Dans Online» ble! Nå kjører vi i gang en ny serie over 4 uker, og ønsker både nye og gamle deltakere velkommen! Frivillighetskreftene i Kom og Dans mobiliserer – og vi kjører med det vi har etter beste evne! Øktene vil sendes på Facebook Live. Du må ha en Facebook-konto for å kunne delta. 

Det blir hele 5 line dance-kurs hver uke i tillegg til Zumbatrening – perfekt for deg som er alene uten dansepartner. Har du parter, eller vil trene grunnsteg, snurringer og vendinger på egenhånd, tilbyr vi også flere spennende kurs i Fasting-Swing, West Coast Swing, Bugg og Salsa! I tillegg til dansekursene blir det også Spotify-DJ-stafett samt sofaprat med Sidsel og Johan Fasting! Her er det MYE å glede seg til!

Opplegget vil foregå i uke 19-22; fra mandag 4. til fredag 29. mai 2020. Totalt blir det over 40 økter å velge mellom! Pris kr. 400 totalt – altså under kr. 10 pr. time! Støtt opp om Kom og Dans i en utfordrende tid – bli med du også! Alle øktene vil være tilgjengelige for deg som blir medlem! Du kan fint melde deg inn også etter oppstarten 4/5. Alle kursene (bortsett fra et par unntak, se timeplanen) blir liggende tilgjengelige i inntil 24 timer etter livesendingen, så du kan også se dem i ettertid når det passer DEG!

Se timeplan og meld deg på nå! Klikk deg inn på www.komogdans.no/online2.