Hallo og velkommen til nettkurs !

Smarte greier gitt ! Her er det mye å velge mellom...

Digital kurs
Kom og Dans Bergen sitt bilde.
MA., 6. APR.–17. APR.
Kom og Dans Online - Kurs og dans på nett!
Kom og Dans BergenBergen, Hordaland

JOHAN FASTINGS KURSVIRKSOMHET - DANS OG MILJØ FOR ALLE!

 Kom og Dans Online - Kurs og dans på nett!

Savner du dansen? Det gjør vi!!! Inntil vi har mulighet til å treffes igjen fysisk, kjører vi nå i gang 4 uker med varierte kurs og danseøkter online! Her blir det mulighet til å danse både Fasting-Swing, Line dance, Zumba, Bugg, Two Step og Salsa! Frivillighetskreftene i Kom og Dans mobiliserer - og vi kjører med det vi har etter beste evne!

Vi har lagt ekstra stor vekt på line dance-kurs på flere nivåer, siden dette er en danseform alle kan være med på uten partner. Vi inviterer også til en svett Zumbaøkt hver uke! 

Øktene vil sendes på Facebook Live (Zumba vil gå på Skype). Du må ha en Facebook-konto for å kunne delta. Dans med den du bor sammen med på pardanskursene og/eller delta på økter i Line Dance og Zumba, som ikke krever dansepartner!

Opplegget vil foregå i uke 15-18; fra mandag 6/4 til fredag 1/5. Totalt blir det over 40 økter å velge mellom! Pris kr. 400 totalt – altså under kr. 10 pr. time! Støtt opp om Kom og Dans i en utfordrende tid – bli med du også! Alle øktene vil være tilgjengelige for deg som blir medlem! Du kan fint melde deg inn også etter oppstarten 6/4 - men det kjekkeste er jo å være med fra start! :-)

Alle kursene (bortsett fra Zumba, som kun sendes live) blir liggende tilgjengelige i inntil 24 timer etter livesendingen, så du kan også se dem i ettertid når det passer DEG!

Se timeplan og meld deg på nå! Klikk deg inn på www.komogdans.no/online.

PS! Del gjerne informasjonen med venner og bekjente. Det er flere grunnkurs for de som er helt ferske og vil komme i gang med dansen!