Kjære alle ledere, instruktører, spillere, og ressurspersoner i Kom og Dans

Det er en rar tid og en situasjon vi ikke har drømt om i vår villeste science fiction fantasi! Kulturlivet, og også vår organisasjon, rammes selvsagt hardt i disse corona tider - med null aktivitet på dansefronten.
Det har vært hektiske dager for organisasjonen

Corona

Stiftelsens avdelinger
Stiftelsen er basert på frivillighet, og selv om danseaktiviteten er innstilt for tiden, kan vi likevel ta vare på våre avdelinger.
Vi vet ikke noe om hvor lenge eller hvordan dette blir framover, men i mellomtiden oppfordrer vi alle avdelinger i Stiftelsen om å være forberedt på å ta tilbake dansen så snart vi kan!

Kreative ideer og begrensninger
I disse dager er det mange kreative løsninger for å holde kontakt med miljøene - forskjellige nettverk på digitiale media lager videomøter og chattegrupper og instruktører som samler dansere til «videodans» på forskjellige vis. Hurra Bergen som lager line dance i videostua!

For ordens skyld vil vi bare gjøre oppmerksom på at dere som instruktører i Johan Fastings kursopplegg ikke har anledning til  å undervise noen deler av Johan Fastings kursopplegg i swing rock`n roll, tango og slow, fritt på digitale medier uten tillatelse.

Kursopplegg og Kom og Dans sin pedagogiske musikk er åndsverksbeskyttet, og det er ikke anledning til å publisere dette offentlig.

Mye av pedagogikken i våre kurs er basert på grupper og gruppedynamikk på forskjellige måter, så:   LA OSS GLEDE OSS TIL VI KAN MØTES IGJEN OG DANSE SAMMEN I STØRRE GRUPPER, SLIK DANSEN SKAL LEVE I KOM OG DANS!


I mellomtiden får vi holde hverandre varme med dans i familien, på kjøkken- og stuegolvet - slik Prøysen skriver om i sine viser, og slik opplæring «på gammelmåten» ofte var……

Vi gleder oss til å danse igjen!
Og inntil da - hold kontakt med dine dansevenner på facebook, mail, telefon og andre kontaktmåter.
Vi holder kontakt på mail og kommer med nye innspill og informasjon.