West Coast Swing på Dansehuset !

Da blir det også West Coast Swing på Dansehuset 27.mars - 29 mars og disse kursene går i Sal 2 .....

Frode Nordfjellmark kommer fra Brønnøysund med masse kompetanse fra WCS i nord. Ved å ta i bruk begge salene ønsker vi å få frem synergier, med to så flotte instruktører gir vi alle deltakerne mulighet for å vandre litt imellom, slik at man får en opplevelse av mangfoldet innen dans på Dansehuset.

Alle er veldig velkomne og vi håper dere melder dere tidlig på, slik slipper vi å avlyse i siste liten, det er ikke morro for noen av oss. 

Det er også grunnen til at vi prøver å lage dansekveld lørdag hvor også WCS danserne og Rock' Rollerne kan få dansa litt forskjellig.

Frode starter Videregående WCS   27. mars kl 18.30 -21.00. og fortsetter 28.mars fra kl 11.00 - 13.30. Så kjører han nybegynnerkurs  28. mars  fra kl 14.00 - 16.30  og avslutter dette 29. mars kl 11.00 -13.30

Avhengig av påmelding kan tidene justeres...Bruk KONTAKT OSS knappen til høyre her og meld dere på, for de som bare bruker mobilen trykk på rød sirkel oppe i venstre hjørne og scroll ned til KONTAKT OSS, så er det bare å melde dere på !