Vi lar oss inspirere av Sportsgallaen på TV !

Hvorfor kan en spørre seg ?: Dette året hadde dans ingen kandidater til noen sportspris tiltross for 43 internasjonale medaljer i 2019. Men dans blir viktigere og viktigere som bevegelses trening for både gammel og ung,

Kursing i dans for barn og ungdom er i tiden... Dansehuset har kapasitet for å huse flere kurs i fremtiden. 

Her er allerede i dag masse kurs og trening for voksne og unge.  Men skal lille Norge få frem idrettsfolk innen dans, og folk som benytter dans som fysisk trening, må vi starte på barnestadiet. Vi vet vi har kompetanse, vi vet at vi kan, vi vet at talentene finnes og vi har allerede resultater.

Både Bodø Danseklubb og Kom og Dans Bodø har kurs og instruktører i barnedans. Vi har et uttrykket ønske om å komme igang med slike kurs, nå som mulighetene ligger tilrette for det.

Dansehuset ber derfor alle dere som danser hos oss om å promotere et slikt initiativ slik at vi får kontakt med foreldre, barn og unge, for derigjennom planlegge og gjennomføre slike kurs.

Send denne artikkelen til deres venner og be dem om å gjøre det samme, familie og venner.

Ta et tak slik at vi får i gang aktivitet !  Bruk e-postadressen eller KONTAKT OSS knappen til høyre på skjermen eller under strekene oppe til venstre for de som bruker mobil tlf.