Milde himmel !

Romjulsbluesen er over, men jeg skulle gjerne ha sittet der og hørt på Blues Express'n til lyse morran !

Det ble en gedigen opptur.. at vi har fått et orkester som spiller rå Texas Blues og Chicago Blues med en sånn innlevelse og hengivenhet gjør det spesielt å oppleve. Slik var det 2. juledag på Sinus hvor et feststemt publikum i stort antall var møtt frem for å kose seg med masse vellyd. Etter konserten kunne man fastslå at det var nettopp det folk hadde gjort. Udiskutabelt svært høy kvalitet på konserten. For oss som har fulgt Blues Expressen opp gjennom årene var kanskje mest nyskjerrig på bandets nye vokalist Ronald Ottesen som har fått store sko å fylle etter  Geir Bertheussen, men min mening er at det greide han godt, og han tilfører bandet en ny dimensjon ved sitt glitrende munnspill.

Bandets medlemmer er samspilt så det holder, men for egen regning er jeg gjennomført henrykkt over Trond Hansens traktering av bassgitaren sin. Han spiller med en slik innlevelse og intensitet, at jeg seriøst mener at han må høre til den aller ypperste klasse i verden innen denne musikkstilen. Uovertruffen... og dette bidrar til at bandet fremstår så til de grader profesjonelt.  De andre bandmedlemmene holder i tillegg høyt, ja veldig høyt nivå. 

Plateslipp ble det også tid til, hvor Blues Express gir ut albumet: "Antone's". To inviterte gjester: Bodø's egen Arvid Nilsen og tidligere trommis i Blues Express Per-Øyvind Winther som begge viser hvilket høyt nivå det er på bluesmusikken i nord. Dette ble da også statuert, ved at ungdommene i The Five Lad's gav en superflott innledning på kvelden.

Tiltross for at det var mye folk tilstede, var det spedt med dansejenter der, så det ble så som så med dansing, men hva gjorde vel det, når musikken gikk rett i hjertet på en, og bergtok en, så man hadde mer enn nok med bare å følge med.  Julen 2019's største og beste høydare for mitt vedkommende.

https://www.facebook.com/thebluesexpressnorway/