Store ting har skjedd

Mange av miljøene våre er nå blitt så store, at ønsket om mer treningstid har vært påtrengende. Kom og Dans Bodø er derfor glade for å annonsere at vi har nå fått et danselokale til ute i Dansehuset.

Dette lokalet ligger i tilknytning til dagens danselokale og har omtrent samme størrelsen. Kom og Dans Bodø vil derfor kalle inn til husmøte ganske snart for der å bli enige om fordeling i 2020. Følg med på hjemmesiden komogdansbodø.no se Nyheter. På dette møtet bør alle miljøene ha klart vinter/vår semesteret slik at vi kan fylle begge lokalene klart.

For å få det nye lokalet ferdig til bruk, er vi avhengige av noe dugnadsarbeid.. miljøene vil derfor få spørsmål om bidrag til dette.

En av de viktige tingene med det nye lokalet er at vi nå kommer igang med barne/ ungdomskurs. Det har vært maktpåliggende å få dette til på Dansehuset.

Bodø Swingklubb fusjonerer med Bodø Danseklubb og vi ønsker alle danserne i disse miljøene hjertelig velkommen, nå med mer enn god nok plass til å trene. Vi kan nå lett kjøre to kurs samtidig.