West Coast Swing ... Swinger Bodø !

Mats & Julie er her igjen, og som før strømmet folk på for å bli med på deres lune og utrolig lærerike måte å lære dans på.

Vi har vel sagt det før, men Mats og Julie er et sikkert kort for suksess.  På en utrolig flott og lærerik måte drar de elevene sine gjennom kursprogressjonen på en lun og tillitsfull måte, og som man kan se virker positivt på elevene. Grunnkurs og videregående har lagt et flott grunnlag for West Coast Swing miljøet her, som vokser fort.

Det er lite tvil om at West Coast Swing fenger alle de som trenger en dans som ikke går fort, men som suger skikkelig.  

Ute på Dansehuset på Langstranda vokser det nå fram et flott miljø som allerede har faste treninger på søndager fra 17.00 -19.30. Dessuten er det alltid plass på onsdager fra 20.00 til 22.00 men da sammen med alle andre swingere..

Over 60 stk tilsammen har i helgen fått påfyll på West Coast Swing stilen, og er godt fornøyde med det... så har du lyst å lære denne sakte og stilfulle swingstilen tar du turen utover på Langstranda i Seabird byggets 2. etg på søndager eller på onsdager og får se hvordan stilen ser ut og hilse på miljøet, dere er svært velkommen..