Vi bøyer oss i hatten, og blåser i støvet !

En helt utrolig flott start på vårsesongen 2019. Samtidig som våre West Coast Swingere trente i hovedsalen, hadde vi spilleropplæring i kafeteriaen, så da dansekvelden startet var det bra med folk der !!

Spilleropplæringen var strålende fin med nye spillere som var flinke med å tilegne seg musikkvarianter og spillestil. Morsomme diskusjoner omkring hva som kan danses til hva og med en flott konklusjon på at det er speiling av danserne som er hovedpoenget.  Vi ønsker Runar Moen og Cathrine Kristiansen masse velkommen i spillergruppa som nå teller 6 stk. Takk til Annika og Per Morten som har vært spillere en stund for oppmøte og bidrag til opplæringen.

Enn videre en takk til allle flotte West Coast Swing dansere som trente i kveld, det er flott å ha dere her. La meg bare si fra at treningen dokkers e gratis. Skal dere derimot være med på dansekvelden etter treningen vil vi gjerne at dere betaler for den, men som sagt treningen er gratis.

Til alle dere som deltok på dansekvelden, vel møtt og et riktig godt nyttår til dere alle. Vi ønsker dere alle sammen velkommen til neste onsdag, også til de av dere som ikke kunne være med denne gangen.

Tusen takk til Jobbegjengen, som vanlig upåklagelig innsats..