100 % vellykket !

Siste store kurshelgen før jul var Rock'n Roll Explosion med Tore Sælen som instruktør.. og hvilken helg det ble !

De tre rockekursene, henholdsvis nybegynner, videregående og temakurs rock'n roll trakk tilsammen 85 deltakere. Det ble en gedigen opptur for alle som deltok.. vi registrerte deltakere fra Sortland, Sandnessjøen, Mo i Rana, Halsa, Træna , Ørnes , Bodø m/omegn og Tønsberg. 

Nybegynnerkurset kunne ikke fått en bedre start og ble en høyintensiv opplevelse.. Tore var i praktslag og fikk folk både folk til å le såvel som maks konsentrasjon i utøvelsen av Rock'n Roll.

La det straks være sagt, forventingene fra deltakerne var optimale, nyskjerrige på ryktene om at Tore har en egen tilnærming til Rock'n Roll som dans. Det kunne vel ikke stemt bedre og så ut til å passe kursdeltakerne usedvanlig bra. Det var praktisk talt "hæla i taket" fra begynnelse til slutt.

Vidergående kurset, hadde mange påmeldte og var forventet å bli stort, noe det jo ble også, men  noe frafall på påmeldingslista ble kompensert med at en stor del av nybegynnerkurset valgte å også bli med på dette, dermed ble det mer enn nok folk på dette kurset også. Her ble det mye latter og svette folk. Vi har jo mange som ikke har vært med på denne slags kursvirksomhet, derfor var jo nyskjerrigheten slik den var og Tore var oppgavens herre og showet seg gjennom hele kurset.

Danskvelden på lørdag må sies å bli litt amputert for som de fleste som kom sa, var de så slitne i beina etter lørdagens maraton dans, at det ikke ble de helt store danseopplevelser for de fleste.

Begrepet Tema kurs var nytt for mange og man var litt usikre på hva dette egentlig innebar. Tore brukte tid på å forklare disse prinsippene for opplæring og hva de innebærer. Dermed løsnet påmeldingen bra og temakurset ble faktisk nesten like stort som de to øvrige,,, temaet  "fallrock" hadde nok de fleste ikke vært borti og det var derfor hyggelig at dette gikk utrolig bra.

Vi må samtidig berømme Miljøgruppa vår, de har stått på både tidlig og sent for at lokalet og servering skulle være på topp, noe det også var. Ruth's gulrotkake var en suksess og nystekte vafler var perfekt.. ære være den gruppa for et utrolig bra arbeide

Flott var det også at Dansesko i farta kunne være tilstede og vise sko til dans.. forhåpentligvis ble omsettingen ok.

Tilbakemeldingen fra kursdeltakerne var umiddelbart optimal, "kvalitetskurser" var gjennomgangstemaet, så får vi se om noen av dem responderer på denne artikkelen og kanskje gir oss tilbakemelding på helgen, vi vil i hertfall sørge for en gjentakelse våren 2019.  Vel blåst og god tur hjem alle !