Bunnsolid !

Da var høstens West Coast Swing helg over og mange nye dansere er bitt av basillen !

De har vært her før, Mats og Julie. De hadde sine første kurs i Bodø i vår, men har allerede rukket å gjøre sine kurser attraktive.. hovedgrunnen ligger i den grundige  gjennomgangen av av den grunnleggende bevegelse i West Coast Swing.

Det at de nettopp gjør det og ikke slik mange andre instruktører gjør nemlig pøser på med masse forskjellige turer uten vekt på de grunnleggende trinn... har ført til at kursdeltakerne er svært fornøyd med årets west Coast Swing kurser.

Nå gleder både Mats og Julie seg til å komme tilbake igjen.. og det blir på nyåret..

Vi var en stund redde for at vårt danselokale skulle bli for lite for både nybegynnerkurs og videregående kurs, men tilslutt ble det akkurat tilstrekkelig plass for hvert enkelt par.. dansen krever noen kvadratmeter plass for hvert par i treningen.

Vi kommer til å fortsette West Coast Swing treningen hver onsdag fra 19-20 og ønsker hver eneste WCS dansr velkommen dit.. treningen er kun avbrutt av de onsdager hvor vi kjører nybegynner kursene våre  slik at dette har aktualitet for onsdagene 24 og 31, dog vil vi etter kl 20 spille WCs musikk slik at folk i tillegg til de andre dansene også får danse WCS.

Alt i alt en svært vellykket helg for våre deltakere og håper dere er enige i vårt standpunkt ?

Bodø Swingklubb takker for denne helga, nå er det Rock'n Roll som står i fokus neste helg, alle er velkommen dit.